O.t. Bestuur Bast

O.t. Bestuur Bast

IMG_9424b

2014-2015

Bestuur Bast

Praeses: Nathan Bast
Abactis: Gerrita Uitslag
Extern Quaestor: Marieke Heijink

 

 

 

 

 

Praeses: Nathan Bast

Mijn naam is Nathan Bast, ik ben 21 jaar. Dit is mijn tweede jaar bij Ichthus Amsterdam en aankomend jaar mag ik de Praeses van deze geweldige vereniging zijn. Ik kijk uit naar aankomend jaar: gezellige kringen, bidden, borrelen en het 10de Lustrum van Ichthus Amsterdam! Als Praeses zal ik de bestuursvergaderingen en ALV’s voorzitten. Daarnaast ben ik de eerstejaarscoördinator, ik regel en organiseer activiteiten voor de eerstejaars.
Naast Ichthus ben ik bezig met mijn 4de Bestuurs- en Organisatiewetenschappen. Verder hou ik van afspreken met mensen, borrelen en uitgaan.

Abactis: Gerrita Uitslag

Mijn naam is Gerrita Uitslag, 20 jaar jong, en woon in Amstelveen. Dit is het derde jaar dat ik lid ben bij Ichthus Amsterdam. Ik vind het leuk om actief/sportief bezig te zijn, ook vind ik het erg gezellig om samen met mensen wat af te spreken in Amsterdam en omstreken. Als ik tijd over heb schilder en teken ik graag.
Dit jaar mag ik de functie van Ab Actis bekleden voor deze prachtige vereniging. Dit houdt in dat ik me bezig houd met het maken van de notulen van de algemene ledenvergadering en het schrijven van kaartjes naar leden en broeder- en zusterverenigingen.