O.t. Bestuur Jonker

O.t. Bestuur Jonker

bestuur2016-2017

Bestuur Jonker

Praeses: Dorike Jonker
Abactis: Esther Vriend
Quaestor: Jonathan den Boer
Assessor: Derkjan Roose

            


Praeses: Dorike Jonker

Ik ben Dorike Jonker en ben alweer 23 jaar oud. Ik heb een prachtig woonplekje in de Bijlmer. Ik studeer Gezondheid en Leven aan de Vu. Dit jaar hoop ik mijn bachelor af te ronden. Dit studiejaar ben ik de Praeses van deze leuke vereniging, dit houdt in dat ik de voorzitter ben, daarnaast onderhoud ik ook het contact met andere verenigingen in Amsterdam.
In het weekend ben ik vaak nog actief bij scouting en speel ik graag viool.

Ab Actis: Esther Vriend

Ik ben Esther, 20 jaar oud en ik woon sinds november 2014 in Amsterdam. Ik studeer Geneeskunde aan de UvA en ga naar mijn derde jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, met vrienden af te spreken of om piano te spelen. Vorig jaar ben ik lid geworden van deze prachtige vereniging en dit jaar heb ik de eer om de Ab Actis van de vereniging te zijn. Dat betekent dat ik onder andere mails en brieven beantwoord en verstuur en notuleer tijdens vergaderingen. Daarnaast ben ik ook eerstejaarscoördinator en sta ik een aantal commissies bij. Ik hoop dat we dit jaar een mooi en gezellig verenigingsjaar zullen hebben met veel waardevolle momenten!

Questor: Jonathan den Boer

Ik ben Jonathan den Boer, geboren in ’95 en momenteel wonend in Amsterdam Zuid-Oost. Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar Econometrie & Operationele Research aan de VU. Ik ben tweedejaars Ichthiaan en daarnaast dit jaar ook Quaestor van Ichthus Amsterdam! Als (toekomstig) Ichthiaan kun je dus declaraties bij mij indienen en zal ik deze en andere transacties bijhouden in een boekhoudsysteem. Ik regel alle financiële zaken bij de bank en stel daarnaast de begroting op. Naast mijn functie gerelateerde taken ben ik ook aansturend bestuurslid van de Pr-cie en de Borrelcie. Ook vergader ik samen met mijn bestuursleden over de voortgang van de vereniging en gaan we gezellig naar constitutie- en diesborrels van allerlei andere verenigingen binnen Amsterdam en Ichthus Landelijk! Erg leuk om als bestuurder van binnenuit de vereniging mee te maken en op deze manier iets te kunnen betekenen voor de vereniging!

Assessor: Derkjan Roose

Ik studeer Forensisch Onderzoek aan de HvA. Ik ben 20 jaar oud en woon sinds september in Amsterdam. Ik ben vorig jaar lid geworden en heb er geen moment spijt van gehad. Ik mag dit jaar de rol van Assessor Internus vervullen. Na drie jaar zonder Assessor Internus is de vereniging toch weer groot genoeg om er weer één te hebben. Als Assessor stort ik mij op de ondersteuning van kringen en kringleiders. Kringen zijn een wezenlijk onderdeel van de vereniging waarin we in een vertrouwde omgeving alles met elkaar kunnen delen en aan elkaars geloof kunnen bouwen. Ik hoop op een gezegend jaar voor deze prachtige, hechte vereniging.