O.t. Bestuur Nieuwenhuis

O.t. Bestuur Nieuwenhuis

IMG_9424b

2015-2016

Bestuur Nieuwenhuis

Praeses: Dorien Nieuwenhuis
Abactis: Vanya Boon
Quaestor: Sil Grosscurt

 

 

 

 

 

Praeses: Dorien Nieuwenhuis

Ik ben Dorien Nieuwenhuis, 24 jaar oud en ik woon in Diemen op de prachtige campus Diemen Zuid. Op dit moment zit ik in het 2e jaar van de master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences (MPA).
In het komende jaar mag ik de Praeses zijn van onze mooie vereniging. Als Praeses ben ik verantwoordelijk voor het leiden van de bestuursvergaderingen en ALV’s. Daarnaast mag ik erop toezien dat het bestuur en de vereniging zich in het komende jaar richten op wat voor onze vereniging belangrijk is, namelijk dat God centraal gesteld wordt bij wat we doen. Dit past ook goed bij mijn taak als gebeds- en evangelisatiecoördinator. Ik heb erg veel zin in het komende jaar, waarin we hopelijk heel veel waardevolle momenten met elkaar hebben en bovenal ‘mogen groeien in de genade en de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid.’ (2 Petrus 3: 18)

Ab Actis: Vanya Boon

Ik studeer psychologie aan de universiteit van Amsterdam en ga dit jaar een minor gebarentaal doen. Ik ben 20 jaar oud en heb zowel een jonger als een oudere zus. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en jongste zusje. In mijn vrije tijd hou ik erg van lezen, van youtuben en van wandelen.
Als Ab Actis ben ik o.a. verantwoordelijk voor het bijhouden van de mails, communicatie met broeder- en zusterverenigingen en een deel van de communicatie naar de leden toe. Verder ben ik eerstejaars coördinator, kringleider coördinator en contactpersoon van Ichthus Landelijk. Ook zal ik de informacie en de kascontrolecie bijstaan.

Quaestor: Sil Grosscurt

Iets meer dan een jaar geleden stond ik nog 3 keer per week op het voetbalveld. Ik studeerde, voetbalde en deed vrijwilligerswerk. Een studentenvereniging had ik geen tijd voor en was dan ook niet aan de orde. Ik wist niet eens dat Ichthus bestond! Totdat ik besloot te stoppen met voetbal en na een periode met (te) veel vrije tijd, ben ik bij Ichthus Amsterdam gaan kijken en lid geworden. Na een fijn eerste jaar, maak ik in mijn tweede jaar zelfs deel uit van het prachtige bestuur Nieuwenhuis. Als Quaestor ben ik verantwoordelijk zijn voor de financiën van de vereniging.
Zoals je ziet kan het snel gaan. Als ik ergens voor kies, dan ga ik er ook helemaal voor. Het is goed om in je studententijd het geloof ook te delen met lotgenoten. Het geeft het besef dat je er niet alleen voor staat. In alles wat ik doe, vertrouw ik er op dat God mijn leven leidt. Hij heeft mij gebracht waar ik nu ben en dat zal in de toekomst niet anders zijn.