H.t. Bestuur Balke

2020-2021

Assessor Internus: Lukas Kooistra    Ab Actis: Aniek van Mulligen    Praeses: Esther Balke    Quaestor: Joël Fennema   

Hey lezer! Ik ben Esther Balke, 21 jaar, en aankomend jaar ben ik de Praeses van deze mooie vereniging. Oftewel, ik houd me bezig met het beleid en ben druk met het maken van vergaderagenda’s en jaarplanning. Naast het besturen loop ik af en toe een stukje hard, werk ik in het ziekenhuis en studeer ik geneeskunde aan de vu. Bij zowel mijn studie als Ichthus heb ik er al 2 jaar, vol plezier, op zitten. Bij Ichthus geniet ik van de wekelijkse ontmoetingen (fysiek of online) vol gekkigheid en diepe gesprekken. Van aankomend jaar verwacht ik dat het een bijzonder jaar gaat worden en ik heb er zin in!

Hey! Ik ben Aniek van Mulligen, 22 jaar oud en ik woon en studeer al weer drie jaar in onze prachtige hoofdstad. Komend jaar zal ik de rol van Ab Actis op mij nemen binnen de vereniging. Dit houdt in dat ik tijdens vergaderingen druk in de weer ben om alles te notuleren, de ledenadministratie bijhoud en de wekelijkse verenigingsmail mag versturen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor potentiële nieuwe leden en externe partijen. Ik hoop dan ook dat ik met velen van jullie contact mag hebben! 🙂 Ik begin komend jaar met de master klinische psychologie aan de VU. Wanneer ik even niks te doen heb of wanneer ik studie-ontwijkend gedrag vertoon, ga ik het liefst naar buiten toe om hard te lopen, te picknicken of te skateboarden. Ik zie er enorm naar uit om jullie komend jaar te mogen verwelkomen bij onze mooie vereniging!

Hoi beste lezer! Mijn naam is Joël Fennema, ik ben 21 jaar en ben aankomend jaar de Quaestor binnen Ichthus. Ik ga dus over de financiën, de begroting en nog meer van dit soort dingen waar menig mens direct jeuk van krijgt. Mij lijkt het gelukkig wel erg leuk om zo met de vereniging bezig te zijn. Ik ben momenteel bezig met mijn afstudeerscriptie voor mijn bachelor Aviation Studies aan de HvA. Vanaf januari begin ik waarschijnlijk met een premaster aan de VU. Ik heb dus zeker het eerste semester genoeg tijd om aan Ichthus te besteden. Ik kijk (net als de rest) erg uit naar aankomend jaar, we gaan er iets moois van maken!

Mijn naam is Lukas Kooistra. Ik ben 22 jaar en ik ben het komend jaar de Assessor van deze vereniging. Concreet houdt deze functie in dat ik me bezighoudt met het aansturen van de kringen. Daarnaast ben ik gebedscoördinator. Ik studeer geschiedenis aan de UvA en zit nu in het tweede jaar van de onderzoeksmaster. Verder werk ik als bijlesdocent en huiswerkbegeleider. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te lezen en piano te spelen. Ik ben inmiddels alweer drie jaar lid van Ichthus. Ik geniet altijd erg van de gezelligheid en de wekelijkse Bijbelstudies en ik kijk er erg naar uit om deze mooie vereniging het komende jaar te mogen besturen.

O.t. Besturen

Bestuur Bontekoe (2019-2020)

Bestuur Van der Ham (2017-2018)

Bestuur Van Dam (2018-2019)

Bestuur Jonker (2016-2017)

bestuur