H.t. Bestuur Bontekoe

2019-2020

Assessor: Iris Versluys Ab Actis: Sarah Visscher Praeses: Francien Bontekoe Quaestor: Josien Paeper

Mijn naam is Francien Bontekoe, ik ben 21 jaar en geboren en getogen in het mooie Amsterdam. Tegenwoordig woon ik in een gezellig studentenhuis in de Bijlmer met andere Ichthianen. Wat ik bijzonder vind aan Ichthus Amsterdam is dat iedereen er zichzelf mag zijn en dat iedere vraag er gesteld kan worden. Na afgelopen jaar al kringleider te zijn geweest mag ik komend jaar Praeses zijn van deze leuke vereniging. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik de bestuurs- en ledenvergaderingen leid en verantwoordelijk ben voor de uitvoering van het beleid. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Onderwijswetenschappen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Komend jaar start ik met de master in dezelfde richting. Het lijkt me mooi om in de toekomst mee te mogen werken aan beter onderwijs voor kinderen in Nederland. Naast Ichthus en studeren vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, door kringloopwinkels te struinen, te picknicken in het park of andere leuke dingen te doen met vrienden. Ik ben ook regelmatig bij mijn familie te vinden, waar altijd wel iets te beleven is met zeven (pleeg)broertjes en – zusjes.

Ik ben Sarah Visscher, 19 jaar en woonachtig in Haarlem. Dit jaar mag ik het Ab Actiaat op me nemen voor Ichthus Amsterdam, wat betekent dat ik mailtjes ga beantwoorden van externe partijen, alle grappige (ja, natuurlijk ook de serieuze) uitspraken ga registreren tijdens een ALV en nog veel meer secretariële taken mag oppakken. Verder ben ik eerstejaarscoördinator. Dat lijkt me echt superleuk; allemaal nieuwe schatjes verwelkomen bij onze vereniging. Ik studeer geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Dit jaar hoop ik mijn bachelor te voltooien! Het eerste half jaar mag ik me lekker verdiepen in de verloskunde, gynaecologie en kindergeneeskunde, want ik ga een minor Challenges in Women and Child Healthcare doen. Ik ben graag in de natuur/stilte/buiten, omdat ik Gods grootheid daar ervaar. Ook het dierenrijk fascineert me enorm. Daarbuiten heb ik geleerd om God ook te zoeken in de ‘gewone’ dingen, omdat God Zichzelf niet alleen openbaart in het indrukwekkende. Verder hou ik van dingen waar ieder mens denk ik van houdt?… familie en vrienden, lekker Italiaans eten, zonsondergangen of -opgangen, de slappe lach, productieve dagen, een warme douche inclusief Sarah Singing Sessions, zwemmen, de bergen, akoestische muziek, dansen, een goeie film, een leerzame preek.

Hey! Ik ben Iris, 20 jaar en ik mag dit jaar de functie van Assessor vervullen. Afgelopen jaar heb ik mijn tweede jaar van de studie Universitaire Pabo mogen afronden. Ik heb van kleins af aan altijd al een passie gehad om met kinderen te werken en juf te worden en die heb ik nog steeds. Ik hou er daarnaast van om in mijn vrije tijd te tekenen of te schilderen, een boek te lezen of om af te spreken met vriendinnen. Ichthus Amsterdam heeft mij tot nu toe al veel gebracht en ik vind het daarom heel mooi om komend jaar de vereniging te mogen dienen als bestuurder. Als Assessor is mijn belangrijkste taak om de kringen te coördineren. Ik hou in de gaten hoe het gaat op de kringen en ik ondersteun kringleiders en rust ze toe voor hun taak. Daarnaast ben ik Gebedscoördinator. Gebed is voor mij een hele fijne manier om rust te krijgen, terug te kijken op de dag en bij God neer te leggen waar ik dankbaar voor ben en waar ik mee zit. Het is voor mij een moment van volledige aandacht voor God. Ik vind het mooi om gebed een belangrijke rol te geven binnen de vereniging.

O.t. Besturen

Bestuur Van Dam

Bestuur Jonker

bestuur

Bestuur Van der Ham