H.t. Bestuur Van Dam

2018-2019

Ab Actis: Ineke van Nieuwenhoven Praeses: Elisa van Dam Quaestor: Jolinde Broere

Ik ben Elisa, 21 jaar, woon in Amsterdam en dit jaar mag ik onze vereniging dienen als Praeses en kringcoördinator. Dit betekent dat ik voorzitter ben van het bestuur, Algemene Ledenvergaderingen leidt en erop toe zie dat ons beleid wordt uitgevoerd. Omdat ons bestuur dit jaar bestaat uit drie bestuursleden, heb ik ook de taak van kring- coördinator op mij genomen. Dit betekent dat ik de kringleiders aanstuur en ervoor zorg dat alle leden een fijn kringjaar hebben. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics) afgerond en aankomend jaar ga ik een minor conflict studies doen. Als ik niet druk ben met bestuurszaken of studie geniet ik erg van afspreken met vrienden en familie, lezen, puzzelen en Netflixen. Ik zie uit naar een inspirerend jaar waarin we steeds meer op Jezus mogen gaan lijken!

 

 

 

 

Hee! Ik ben Ineke en ik mag dit jaar de mooie taak van Ab Actis vervullen. Dit wil zeggen dat ik druk ben met notuleren, de administratie en met mailen (zowel naar onze vereniging als naar onze externe contacten). Daarbij ben ik de eerstejaarscoördinator en kan je dus bij mij terecht met ál je vragen. Uiteraard moet er ook gestudeerd worden! Ik volg de studie Voeding & Diëtetiek aan de HvA. Op een dag hoop ik arts te zijn dus voorlopig ben ik nog wel even aan het studeren. Ik word enthousiast van actief bezig zijn, nieuwe recepten uitproberen en van Ichthus Amsterdam. Ik zou Ichthus omschrijven als een vereniging waar iedereen welkom is, waar iedereen elkaar kent en waar we samen God kunnen ontmoeten.

Geïnteresseerd? Je bent meer dan welkom! Ik zie uit naar een leuke mail van jou.

 

 

 

 

Ik ben Jolinde, 20 jaar oud en ik studeer Gezondheid en Leven aan de VU. Ik zit in m’n tweede jaar en heb binnen mijn opleiding de biomedische richting gekozen. Ik kom uit Bergambacht maar woon inmiddels in een verzorgingshuis in Amsterdam waar ik vrijwilligerswerk doe. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn.

Dit jaar heb ik de eer quaestor zijn van deze mooie vereniging. Ik zal dus de financiën beheren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal commissies waaronder de PR-Cie.

Ik zie uit naar een prachtig jaar waarin we God en elkaar beter mogen leren kennen!

 

 

O.t. Besturen

Bestuur Van der Ham

Bestuur Jonkerbestuur